Robin Tunney u nešto drugačijoj ulozi

Ljubavni par, u želji da krene ispočetka, kupuje stari motel u pustinji. No, ono što se isprva činilo kao bijeg pretvara se u jezivo putovanje misterioznim svijetom kad Ray (Nicolas Cage) pronađe dvostruko ogledalo u kojemu svjedoči strahovitom ubojstvu. U izopačenoj igri mačke i miša, Ray mora spasiti svoju ženu Maggie (Robin Tunney) i sebe od jezive tajne vezane uz motel i čudnih ljudi koji onamo dolaze.

Robin Tunney navikli smo gledati u ulozi inteligentne detektivke Therese Lisbon, desne ruke Patricka Janea (Simon Baker) u seriji "Mentalist". Međutim, ni uloge u filmovima nisu joj strane. Suradnja s Nicholasom Cageom u filmu "Promatrač" posebno je se dojmila. Tunney je opisala Cagea kao jednog od najboljih glumaca rekavši da nikada dotad nije toliko uživala raditi s nekime.

Ova irsko-američka glumica odrasla je u Chicagu te se od djetinjstva aktivno bavila košarkom. Nažalost, zbog ozljede koljena na početku srednje škole morala se podvrgnuti operaciji te prestati baviti se sportom. Tada je otkrila svoju novu veliku strast – prema glumi.

Osim već spomenutih talenata, Tunney je čak triput krasila ljestvice ljepote. Međunarodni magazin za muškarce "Maxim" odabrao ju je kao 59. od 100 najzgodnijih žena svijeta 2000., dok se već sljedeće godine našla na 81. mjestu. Godine 2005. magazin "Celebrity Sleuth" uvrstio ju je među 25 najljepših žena godine, i to na visoko 15. mjesto.

 

Fantasitičnu Robin Tunney ne propustite pogledati u filmu "Promatrač" u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju