Filmovi u travnju na Novoj TV

Proljeće na Novoj TV obilježit će brojne filmske poslastice za sve generacije. Tom Hanks, Matthew McConaughey, Jodie Foster, Anne Hathaway, Dwayne Johnson i Ryan Reynolds samo su neka od poznatih lica koja će vas iz dana u dan oduševljavati svojim nezaboravnim filmskim ulogama, stoga ne propustite filmove u travnju.

U TV premijeri filma 'Čudo s Hudsona' pogledajte kako je svijet svjedočio čudu kada je pilot "Sully" Sullenberger uspio spasiti živote 155 putnika aviona kojim je upravljao.



TV premijera filma 'Nema predaje' donosi priču o Lisi, ljubavnici američkog političara koji je frustriran neprekidnim sudjelovanjem u kampanji, pa joj preporuča da otputuje negdje sa svojim djetetom. U TV premijeri filma 'Peti val' pogledajte kako su četiri vala smrtonosnih napada ostavili Zemlju potpuno devastiranom. TV premijera filma 'Putnici' prati Auroru i Jima, dvoje putnika na svemirskom brodu, kroz putovanje prema životu na novoj planeti koje postaje smrtonosno kada ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na odredište.

Prava poslastica za sve ljubitelje svijeta čarobnjaka je TV premijera filma 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' čija se radnja događa 70 godina prije nego što je saga o Harryju Potteru započela. U TV premijeri filma 'Uskrsnuće' Rimski tribun Klavije i njegov pomoćnik Lucije imaju zadatak otkriti što se dogodilo s Isusom u tjednima nakon raspeća kako bi razbili glasine o uskrslom Mesiji i spriječili ustanak u Jeruzalemu. Svi ljubitelji napetih trilera uživat će u travanjskom izboru filmova.

Poznati 'Da Vincijev kod', koji je nominiran za ukupno 16 filmskih nagrada, donosi priču o simbologu s Harvarda koji za vrijeme boravka u Parizu prima hitan noćni telefonski poziv u kojem saznaje da je stari kustos muzeja Louvrea ubijen u njemu.

U trileru 'Živ zakopan' ne propustite pogledati Paula Conroya, američkog vozača kamiona kojeg tijekom jedne dostave kuhinjskih potrepština kao dijela humanitarne pomoći napadnu pobunjenici koji ga zadrže kao taoca. Kad se probudi dva metra ispod zemlje, u trenu život obiteljskog čovjeka pretvori se u paklenu bitku za preživljavanje.

Kultni triler 'Kad jaganjci utihnu' osvojio je ukupno pet Oscara u najprestižnijim kategorijama – za najbolji film, najboljeg redatelja, najbolju glavnu glumicu i glavnoga glumca te za najbolji scenarij. Ovaj legendarni triler Jonathana Demmea temelji se na istoimenom romanu Thomasa Harrisa, njegovom drugom djelu o Hannibalu Lecteru.

U akcijskom filmu 'Igra smrti' tajni agent Marcus poslan je u Detroit kako bi ubio trgovca oružjem i osobu na čelu fonda koji ga financira. Akcija 'Brži od pravde' pokazat će vam da boravak u zatvoru može utjecati na čovjeka na dva različita načina – ili će ga slomiti, ili će ga ojačati. Za Drivera koji je odslužio 10 godina vrijedi druga opcija.

U Oscarom nagrađenom filmu 'Interstellar', ugledni redatelj Christopher Nolan gledatelje vodi na veličanstveno znanstvenofantastično putovanje do ruba svemira! 'Kuća na kraju ulice' priča je o nedavno rastavljenoj Sarah i njezinoj kćeri Elissi koje se dosele u mali ruralni gradić kako bi započele novi život.

Kada se počnu događati zapanjujuće i neobjašnjive stvari, Sarah i Elissa shvate da je gradić u sjeni hladnih tajni. U filmu 'Granice ljubavi' 24-godišnji Walter je hrvač u američkoj reprezentaciji. Nakon što sazna da mu je sestra ubijena, doseli se kući kako bi pomogao majci.

Drama 'Obitelj Jones' društveni je komentar na konzumerističko društvo. Na prvi pogled savršen par, Steve i Kate Jones, te njihovo dvoje djece, Jenn i Mick, imaju sve na čemu im zavidi njihovo kompletno susjedstvo u predgrađu u kojem uglavnom žive predstavnici više srednje klase.

Uzbudljive filmske naslove u travnju ne propustite pratiti svakodnevno na programu Nove TV!

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju