Ljepotice su imale zanimljiv zadatak.

Kandidatkinje showa 'Ljepotice i genijalci' suočile su se ovoga puta s televizijskim kamerama u još jednom velikom izazovu. Ljepotice su imale zanimljiv zadatak - stati pred TV kamere, najaviti vijest i intervjuirati gosta, poznatog voditelja Dalibora Petka. On im je, osim što je bio velika pomoć u izvršavanju zadatka, istovremeno pokušao otežati i pretvoriti zadatak u još veći izazov.



Brojne djevojke imale su strah od kamere i javnog nastupa. „Paranoja me pukla i strah“, izjavila je nesigurno Karla koja je jedva čekala da zadatak završi. „Imala sam osjećaj kao da ću dobiti infarkt. Bio je drzak, jedva sam čekala izaći van“, rekla je Anja. Budući da je Petko ipak vidio kako je Anja samouvjereno pristupila zadatku, odlučio joj je otežati izvršavanje zadatka kako bi vidio do kojih granica ona može ići u ovom izazovu. „Mene je Petko ubio, nisam očekivala da će to tako ići. Bio je drzak, jedva sam čekala izaći van. Nisam se rasplakala, ali malo mi je falilo“, iskreno je priznala Anja.



Dok je poznati voditelj otežavao zadatak Anji, neke su kandidatkinje odlučile pokušati isprovocirati njega, a u tome su prednjačile Ena i Martina. Ena ga je odlučila pitati prepoznaje li sebe kao hrvatsku verziju Caitlyn Jenner, aludirajući na njegove zapažene nastupe u ženskim kostimima u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. U tom trenutku Petko je reagirao na način koji bi uspio zbuniti i brojne profesionalne voditelje i odlučio izaći iz studija. „Smatram da ga nisam uvrijedila, mogu biti čiste duše“, kratko je rekla Ena u svoju obranu.



Najviše je pohvala dobila i pobjednica izazova – Nicol, koja je oduševila Petka. „Išla je na tu pozitivu cijelo vrijeme. Nicol je jako televizična i ima veliku šansu u ovome poslu“, dodao je poznati voditelj.

Pogledajte najzanimljivije trenutke: 



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju