Nova TV s ponosom se može pohvaliti nagradom MIXX za projekt Supertalent. Treća je to digitalna nagrada koju je Nova TV dobila u posljednjih šest mjeseci.

Peto izdanje festivala marketinških komunikacija, Dani komunikacija, i ove godine centralno je mjesto okupljanja domaćih i stranih stručnjaka medijskog svijeta, a Nova TV u suradnji s agencijom Digitalist s ponosom se može pohvaliti osvojenom nagradom MIXX za projekt Supertalent u kategoriji Cross media integration.

 


 

Jako smo ponosni i sretni! Ovo je treća digitalna nagrada koju je Nova TV dobila u posljednjih šest mjeseci što više nipošto nije slučajnost već dokaz da smo lideri ne samo u TV segmentu, već najjača multimedijalna platforma.

Ova nagrada posebno nam je važna jer je dodijeljena u kategoriji Cross media integration što još jednom dokazuje da Nova TV vrlo uspješno koristi integrirano sve platforme. Supertalent je odličan projekt kojeg smo radili s užitkom, hvala svima koji su doprinijeli ovom uspjehu!“ izjavila je Maja Blumenšajn, voditeljica digitalnog marketinga Nove TV.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju