Projekt gol.hr-a ''Praćenje SP-a u Katru'' u finalu je natjecanja MIXX u kategoriji ''Best publisher project'', a dobitnici će biti objavljeni na ovogodišnjim Danima komunikacija u Rovinju.

 Glavni cilj projekta ''Praćenje SP-a u Katru'' bio je pružiti najbolje iskustvo događaja koji je u nešto više od mjesec dana bio glavna tema kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Ovim projektom je redovno praćenje sportskih tema za natjecanje bilo obogaćeno kvalitetnim autorskim sadržajem novinara gol.hr-a Ivice Mede iz Katra i Maria Katušića. Da sve ne ostane na čistoj konzumaciji sadržaja, a s ciljem dodatnog angažmana i zadovoljavanja potreba čitatelja, projekt je ponudio zanimljive aktivacije u sklopu kojih su korisnici mogli pokazati svoje nogometno znanje i iskustvo, saznati više i birati najbolje trenutke aktualnog, ali i prošlih svjetskih prvenstava, zabaviti se kreiranjem savršenog reprezentativca, a pritom i priliku osvojiti vrijedne nagrade. Također, kreiran je i AR filter maske popularnog Joška Gvardiola, čime je čitateljima na Instagramu omogućeno da na trenutak budu njihov super heroj.

Članovi žirija, koji ocjenjuju kombinaciju strategije, izvedbe, kreativnosti i postignutih rezultata su: predsjednik žirija Marko Matejčić (EssenceMediacom), kojega je IAB Europe 2022. okrunio titulom Digital Strategy Person of The Year, uz kolege Marija Frančeševića (SeekandHit), Đuru Koraća (Nivas), Anu Mariju Malić (Degordian), Sašu Milinovića (OMD), Frana Mubrina (404), Marina Ostojića (ZOO agencija), Barbaru Sabo Matičević (Human interaction company), Sašu Škorića (Elektropionir), Maju Šplajt (Real Grupa) i Borisa Turkića (Younited agency).

Podsjetimo, prošle godine MIXX nagradu osvojila je mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a koju je prepoznala domaća i međunarodna scena medijske industrije. Nova TV se s ponosom može pohvaliti i osvojenom nagradom MIXX 2017. godine za projekt ‘Supertalent – više od TV showa’ u kategoriji Cross media integration, dok je 2014. u kategoriji website godine nagrađen portal Nove TV zadovoljna.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju