Najgledaniji informativni program u Hrvatskoj izbore će pratiti tijekom cijelog dana te kroz specijalnu cjelovečernju emisiju Izbori 2017.

Sve novosti vezane za nadolazeće izbore gledatelji će u nedjelju, 4. lipnja, još jednom moći pratiti u raznovrsnom programu Nove TV. Izborni dan na započet će vijestima u 13, 15 i 17 sati, nastavit će se Specijalnom emisijom Izbori 2017 u 18.15, a prve procjene rezultata bit će prezentirane već u 19 sati. Nakon njih uslijedit će središnji Dnevnik nakon kojeg će se nastaviti cjelovečernja specijalna emisija u kojoj će biti objavljeni i prvi neslužbeni rezultati izbora. Gledatelje će kroz vijesti voditi Saša Kopljar, a u Dnevniku će mu se pridružiti i Marija Miholjek.Informacije vezane za izbore gledateljima će iz studija donositi uigran dvojac Mislav Bago i Ivana Brkić Tomljenović te stručni komentator prof. dr. sc. Tihomir Cipek, a u studiju će se izmjenjivati i mnogi drugi gosti. Za reakcije s terena i iz stožera političara bit će zadužena reporterska lica informativnog programa: Andrija Jarak, Tatjana Krajač, Barbara Štrbac, Josipa Krajinović, Martina Bolšec Oblak, Ivan Forjan te dopisnici Nove TV: Anita Martinović, Marina Bešić Đukarić, Sofija Preljvukić, Paula Klaić, Mario Jurič, Šime Vičević, Marko Balen i Petra Fabian. O najnovijim informacijama iz Državnog izbornog povjerenstva još će jednom izvještavati Petar Pereža.

Nakon uspješne premijere u izbornoj noći 21. svibnja, Nova TV ponovno donosi i kutak za društvene mreže koji gledateljima omogućava sudjelovanje u samim izbornim emisijama. Pod vodstvom Vjekoslava Đaića, odabrane fotografije i komentari gledatelja, objavljeni uz hashtag #lokalni17, bit će prikazani u programu.Podatke, analize i procjene izbornih rezultata gledatelji će ponovno pratiti u najmodernijem 3D prikazu koji je trenutačno jedinstven na domaćem, ali i stranom televizijskom tržištu. Riječ je o najnovijoj tehnologiji koja omogućava prikaz virtualne stvarnosti koristeći steadycam kamere u stvarnom okruženju informativnog studija, što nudi brojne nove mogućnosti.

Uz Dnevnik Nove TV, najnovije vijesti vezane za lokalne izbore pratite i na portalu DNEVNIK.hr te na društvenim mrežama:

Facebook stranici portala DNEVNIK.hr
Facebook stranici Nove TV
Twitter profilu DNEVNIK.hr
Twitter profilu Nove TV
Instagram profilu portala DNEVNIK.hr
Instagram profilu Nove TV

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju