Gledatelji izbore na Novoj TV mogu pratiti tijekom cijelog dana u redovnim i specijalnim emisijama.

Najgledaniji informativni program u Hrvatskoj, onaj Nove TV, spremno dočekuje desete parlamentarne izbore u zemlji. U nedjelju, 5. srpnja, Nova TV gledateljima priprema mnoštvo zanimljivog sadržaja – specijalnu emisiju iz dva studija, javljanja s birališta i iz izbornih stožera te zanimljive goste koji će komentirati tijek izbora.




IZBORNI DAN – ATRAKTIVAN SADRŽAJ IZ ČAK DVA STUDIJA

Dan izbora Nova TV pratit će u Vijestima u 13 i 15 sati, kako iz studija, tako i s birališta. Što se same izborne noći tiče, i ovaj put priprema se posebna emisija s početkom u 18 sati koju urednički potpisuje Ivana Ivančić.

Uz stalno praćenje izlaznih anketa i javljanje reportera iz stožera političkih stranaka, Sabina Tandara Knezović u studiju će ugostiti Ivanu Petrović, komentatoricu i urednicu vanjske politike Dnevnika Nove TV, Borisa Jokića, psihologa s Instituta za društvena istraživanja, te Jerka Trgorlića, stručnjak za odnose s javnošću, koji će komentirati tijek izbora. Dio emisije odvijat će se u studiju na Markovom trgu odakle će se uključivati Mislav Bago s komentatorima Vesnom Pusić i Darkom Milinovićem.

„Za čitav naš tim ovo je vrlo zahtjevan i izazovan projekt jer se sve odvija s puno nepoznatih varijabli i u dosad neviđenim okolnostima. Naše znanje, iskustvo, kreativnost i kontinuitet u kredibilnosti i uspješnom prilagođavanju neočekivanim okolnostima su dobitna kombinacija. Sa svakim projektom pomičemo granice i postavljamo još više standarde – dosadašnje povjerenje gledatelja to nam je dalo u mandat. U oba naša studija su, uz Sabinu i Mislava, zanimljivi i relevantni gosti, a s terena donosimo prve reakcije i analize izbornih raspleta“, rekla je Ivana Ivančić, urednica izbornog specijala.

Kako bi mogla izgledati izborna noć što se rezultata tiče, prokomentirala je Sabina Tandara Knezović: „Čekaju nas vrlo neizvjesni parlamentarni izbori. Svatko traži čarobnu formulu kako pridobiti glasače. Po već ustaljenom obrascu političke opcije građanima nude brda i doline, samo je pitanje koliko im vjeruju i jesu li uopće, nakon svih ovih godina, motivirani da nekome daju svoj glas. Na listama imamo nikad više obiteljskih kombinatorika, od bračnih parova do brata i sestre, jako puno nepoznatih imena, ali i onih poznatih iz estradnih krugova. Svakako u izbornoj noći, koja će biti i više nego zanimljiva, budite uz višesatni program Nove TV.“



Nova TV poznata je po jedinstvenim i naprednim grafičkim rješenjima pa tako ni ovaj put neće nedostajati najmodernijih 3D grafika, a budući da je riječ o najjačoj domaćoj multimedijskoj platformi, izbori će se moći pratiti i na portalu DNEVNIK.hr te društvenim mrežama Nove TV.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju