Pratite sve o lokalnim izborima!

Lokalni izbori sve su bliže. 16. i 30. svibnja građani će imati priliku izaći na birališta i izabrati tko će voditi njihove županije, gradove i općine sljedeće četiri godine. Uoči izbora, portal DNEVNIK.hr donosi zanimljive video intervjue kojima će građani moći bolje upoznati kandidate za nadolazeće izbore, ali i serijal reportaža imena „Nismo zaboravili!“ kojima podsjeća na sva obećanja koja su političari, uoči izbora 2017. godine, dali te analizira što su od toga ispunili, a što ne.

„Uoči lokalnih izbora odlučili smo na licu mjesta provjeriti tko sve želi u gradonačelničku fotelju i od kandidata pokušati saznati dosad nepoznate detalje. Istovremeno ćemo, kroz prisjećanje na izjave političara iz prošle predizborne kampanje te razgovor s građanima na terenu, pokazati što se stvarno napravilo u mandatu koji uskoro završava“, rekla je Lana Ružičić, v.d. urednice portala DNEVNIK.hr.

Prvi grad koji je ekipa DNEVNIK.hr-a analizirala je Rijeka. Podsjetili su kako je protekla borba za vlast u najvećoj hrvatskoj luci i što se sve obećalo stanovnicima Rijeke. Potom su Rijeku i posjetili te na njezinom popularnom šetalištu s nekoliko kandidata za gradonačelnika razgovarali o planovima za nadolazeće izbore, ali i o manje formalnim temama.

Sve o lokalnim izborima pratite na portalu DNEVNIK.hr, a ukoliko želite podijeliti priču iz vašeg mjesta, pištite na reporter@novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju