Zabavni program Nove TV radi punom parom te osim produkcije nove dramske dnevne serije ''Kumovi'', u velikim je pripremama i hit show – ''Ples sa zvijezdama''.

 Nakon dvije godine pauze, Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače. Ples donosi radost, pozitivno utječe na naše zdravlje i raspoloženje, jača imunitet i umanjuje stres, a show će nam donijeti i dašak glamura u svakodnevne živote – plesom ćemo ovog proljeća slaviti život!

U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl za pamćenje. ''Ples sa zvijezdama'' bio je najgledaniji televizijski format televizijske proljetne sheme 2019. u konkurenciji zabavnih emisija. Osim sjajnih rezultata svih emisija uživo prikazanih na Novoj TV i na društvenim mrežama je format okupio brojne obožavatelje. Već s prvom sezonom koju je donijela Nova TV, produkcija ovog zahtjevnog projekta podigla je produkcijsku ljestvicu na novu razinu, te se o plesovima i najzabavnijim trenucima plesača još uvijek priča. Podsjetimo, pobjednički pehar osvojio je fantastičan plesni par – Slavko Sobin i Gabriela Pilić. Plesovima paso doble i bečkim valcerom zaokružili su Slavko i Gabriela svoju plesnu avanturu u spektakularnom finalu najgledanijeg showa.

Osim kandidata i žirija veliki posao u ovom projektu odrađuje i sektor kostima i šminke, ali i rekviziteri te ostali članovi produkcije koji se brinu za svaki detalj. Svi kostimi za ovaj show ručno se šivaju, šminka i frizure su na najvišoj razini, a i sam studio doživljava spektakularne promjene sa svakom novom točkom koja donosi novu scenografiju i ugođaj.

''Predprodukcija je u punom jeku, potraga za zvijezdama koji će se okušati u plesnim izazovima traje, a možemo već sada najaviti da pripremamo brojne novitete i iznenađenja. Jedno je sigurno – pobrinut ćemo se da blještavilo plesne pozornice, najbolji glazbeni hitovi, brojni zabavni i emotivni trenuci te natjecateljska energija plesnih parova gledateljima vrati osmijeh na lica, jer ovo je program koji okuplja cijele obitelji ispred TV ekrana'', najavljuju iz produkcije Nove TV.

Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju