Demi Moore u napetoj obiteljskoj drami!

Donosimo vam nekoliko zanimljivih činjenica o poznatoj holivudskoj ljepotici Demi Moore koju ćete imati priliku vidjetu u filmu "Obitelj Jones" na Novoj TV.

1. Demi Moore je napustila školu sa 16 godina i radila je kao pin-up djevojka. Nakon toga je dobila ulogu u televizijskoj seriji General Hospital koja joj je omogućila da „zapliva“ u holivudskim vodama.

2. Zanimljivo je da je ova holivudska ljepotica zagriženi obožavatelj nogometnog kluba Arsenal i kad god je u Londonu obavezno ode na nogometnu utakmicu.

3. 1996. godine magazin People proglasio je Demi Moore kao jednu od 50 najljepših ljudi na svijetu.

4. Moore posjeduje Movie Pictures kompaniju koja je producirala filmove o Austinu Powersu.

5. Demi Moore je najveća kolekcionarka modnih lutaka u svijetu. Moore ima poseban dio u kući gdje drži svojih čak 2000 lutaka.

Ovaj tjedan imate priliku pogledati pravu obiteljsku dramu na čelu s Demi Moore i Davidom Duchovnyjem. Naime, film „Obitelj Jones“ društveni je komentar na konzumerističko društvo. Na prvi pogled savršen par Steve i Kate Jones i njihovo dvoje djece tinejdžera Jenn i Mick imaju sve na čemu im zavidi njihovo kompletno susjedstvo u predgrađu u kojem uglavnom žive predstavnici više srednje klase. Kate je ultimativna trendseterica – prelijepa, seksi, od glave do pete obučena u dizajnersku odjeću.

Steve je uspješni biznismen koji ima sve: prekrasnu ženu, veliku kuću i nebrojene zalihe svojih najmodernijih tehnoloških igračaka. Jenn i Mick glavne su face u svojoj školi personificirajući sve ono što je hip i trendi – cool odjeću, brze automobile i najnoviju tehnologiju. Ali dok ostali susjedi pokušavaju ići u korak s obitelji Jones, nitko od njih nije spreman na pravu istinu koju krije ova presavršena obitelj.

Dramu "Obitelj Jones" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju