Malo po malo i došli smo do pete epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato' – što li nam sve donosi?

Za dobar ples i užarenu atmosferu u večerašnjoj emisiji zasigurno će biti zaslužna Katarina Baban koja će utjeloviti Mladena Bodaleca iz Prljavog kazališta.

''On nema specifičnosti koje bi se mogla uhvatiti dok ću utjeloviti njegov lik. Bit će skakanja po sceni, a maska će biti odlična pa ćemo vidjeti kako će to izgledati'', najavljuje Katarina Baban.

Za duet u petoj epizodi bit će zaslužne Paola Valić Bekić i djevojčica Tara Roki koje obje postaju Taylor Swift.

''Već dvije epizode se mučim s muškim transformacijama, konačno sam žena! Slavim svoju ženstvenost!'', oduševljeno će Paola koja ne skriva ni oduševljenje malenom Tarom.

Za dobru zabavu i zagarantiran smijeh pobrinut će se i naši muški kandidati. Tako ćemo Matka Knešaureka vidjeti u ulozi Mel B iz poznate britanske skupine Spice Girls, dok Drele postaje bezvremenska Cher.

Anu Vilenicu očekuje trasformacija u Lanu Jurčević koja je ovoj glumici izrazito simpatična.

''Očekivanja su da se nasmijem iznutra na cijeli nastup, da bude zabavno i smiješno'', bezbrižno će Ana u čijoj ćemo verziji čuti pjesmu ''Kim Kardashian''.

Atraktivna transformacija bit će ona i Maje Bajamić u Jasmina Stavrosa, a ova nam se profesionalna pjevačica požalila na njegovu statičnost.

''Ne znam kako ću toliku energiju i emociju postići s rukom u džepu, ali vidjet ćemo'', komentirala je.

Damir Poljičak utjelovit će Joe Cockera. ''Dobro se osjećam i nadam se da će biti odlično. Nema puno koreografije, ali bi trebao karakterno ući u lik'', rekao je.

Amel Ćurić ovoga se tjedna pripremao za transformaciju u kolumbijskog pjevača J Balvina.

Amel će otpjevat njegov najveći hit 'Mi Gente', a kako kaže najviše je problema imao s tekstom obzirom da se radi o španjolskoj pjesmi.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju