Ema Branica razotkrila prevaranta koji prerušen u ženu zavodi starije muškarce radi njihove imovine te uživa u slobodi unatoč stotinjak evidentiranih kaznenih djela – nastavak ove priče ne propustite u večerašnjoj emisiji Provjereno.

Policijski službenici danas su na kriminalističko istraživanje priveli osobu koja je jučer novinarki 'Provjerenog', Emi Branici, prijetila riječima 'Završit ćeš kao Pukanić', službeno su potvrdili iz Policijske uprave zagrebačke. Priveden je u kući u zagrebačkoj Dubravi, koju je stekao prevarom svoje žrtve što je Ema prošlog tjedna otkrila u emisiji, a pritom je izvršen i pretres.

U posljednjoj emisiji 'Provjereno' otkriven je prevarant koji je promijenio spol kako bi zavodio stare i psihički nestabilne muškarce ne bi li stekao korist od njihove imovine. Ema Branica razotkrila je njegovu prevaru i falsificiranje potpisa na dokumentima kojima je stekao imovinu starijeg čovjeka koji je nakon bolesti preminuo – a jučer joj je zato i prijetio.

Nastavljajući istraživati priču Ema je ovog tjedna otkrila kako dotični ima preko stotinu kaznenih prijava. To je novinarki 'Provjerenog' potvrdio privatni detektiv. 'On jednostavno krade i pečate... dok ljudi koji rade tamo shvate da im nedostaje pečat, on je već napisao ne znam koliko dokumenata', rekao je Emi detektiv upoznat sa slučajem. 'Prema mom saznanju, on ima preko 120 evidentiranih kaznenih djela', dodao je. Nastavak priče o prevarantu koji je unatoč tome svejerdno na slobodi donosi večerašnja epizoda Provjerenog u 22:40.

Podsjećamo, osoba se predstavljala kao medicinska sestra. Ivana Zdravka Josipa Radoš, odnosno Tito Gubić iz Bjelovara. Muškarac koji je navodno promijenio spol. Zaveo je 78-godišnjeg Alojzija Cesara, nakon čije smrti je dotični stekao vlasništvo nad kućom u zagrebačkoj Dubravi, u kojoj je danas i priveden radi prijetnji. Također, samo tjedan dana nakon smrti u novostečenu kuću doveo je novu žrtvu, muškarca iz Jajca kojeg je uspio uvjeriti da je s njim – trudan.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju