Saznajte što turski ljepotan radi kada nije ispred kamera

Šarmantni turski glumac İbrahim Çelikkol rođen je 14. veljače 1982. godine u industrijskom gradu Izmitu, stotinjak kilometara udaljenom od Istanbula. Gledatelji su ga imali priliku upoznati u turskoj seriji 'Milost' koja se emitirala na Novoj TV. U seriji je utjelovio ulogu naočitog Firata, a glumačka partnerica bila mu je Özgü Namal.

İbrahimovo odrastanje nije bilo lako. S osamnaest godina je ostao bez oca, pa je morao brinuti za majku i sestru. Škola ga nikada nije zanimala, a novac je zarađivao baveći se manekenstvom.

Za vrijeme svog djetinjstva i u mladim danima trenirao je košarku. İbrahim je izjavio kako ne bi mogao živjeti bez sporta te da svako jutro obavezno ide na trčanje.

Ovaj turski glumac voli boraviti u prirodi i pravi je avanturist. Velika su mu ljubav životinje, posebno psi.

2013. godine raskinuo je dvogodišnju vezu s Deniz Cakir, zvijezdom serije 'Kad lišće pada'. Na veliku žalost njegovih obožavateljica, İbrahim je prošle godine uplovio u bračnu luku s Mihre Mutlu.


İbrahima Çelikkola imat ćete priliku gledati u glavnoj ulozi nove turske uspješnice 'Kazna' od 20. kolovoza na Novoj TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju