Popularni par "Bennifer" ponovno je zaživio

Holivudski glumac Ben Affleck oduševio je javnost ne samo glumeći u blockbusterima, već i kao redatelj, scenarist i producent. Jedan portal prenosi da je Affleck htio glumiti još kao dijete. Njegova prva uloga je bila za reklamu Burger Kinga, nakon čega se njegov život preokrenuo.

Osim bogatog iskustva ispred i iza kamere, Affleck je i poznati tajanstveni zavodnik holivudskih ljepotica. Jedna je od njh i Gwyneth Paltrow s kojom je bio tri godine u vezi. Nakon prekida glumica je izjavila da su njih dvoje ipak različiti karakteri koji ne bi mogli živjeti zajedno.

Ben kasnije ulazi u vezu s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez s kojom je bio i zaručen. Pjevačica mu je posvetila nekoliko pjesama, čak je i ismijavala medijske napise o njima u pjesmi Jenny from the block. Godine 2004. Jennifer je službeno raskinula zaruke. 

Nakon burne veze s latino divom, Ben sreću pronalazi s glumicom Jennifer Garner s kojom ulazi u brak i dobiva troje djece. Nakon 10 godina braka par se rastaje. Kasnije se šuškalo da je razlog rastave prijevara, naime, nagađalo se da je Ben prevario Jennifer s njihovom dadiljom. 

Dvije godine kasnije Ben pronalazi novu ljubav, dugogodišnju urednicu Saturday Night Livea Lindsay Shookus. Ovaj dvojac svoju je vezu potvrdio 2017. kada je Ben snimao film "Liga pravde". Kasnije se saznalo da ipak nisu uspjeli održati svoju ljubavnu vezu zbog "previše različitih" životnih obaveza. 

Na kraju priče, Ben Affleck skrasio se kada je konačno oženio Jennifer Lopez, i to po drugi put. Naime, najprije su održali intimniju ceremoniju u krugu najbližih, a potom su na Affleckovu imanju Riceboro u Georgiji priredili trodnevnu i raskošniju ceremoniju, uz mnoge uzvanike iz javnog života. 

Ovaj par, popularno prozvan "Bennifer" još za vrijeme njihove prve veze, ponovno se zaručio u travnju 2022. Nakon gotovo 20 godina i jednog neuspjelog pokušaja, ovog su puta uspjeli doći do oltara i izreći jedno drugome sudbonosno "da".

Sjajnog Bena Afflecka u filmu "Računovođa" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju