Stvari su se dodatno zakomplicirale...

Igor je učinio sve kako bi pronašao Lolu. Vođen lažima, uspio je doći u Knežev dol te se doseliti na imanje predstavljajući se kao Lolin rođak. U nastavku donosimo pregled najzanimljivijih trenutaka koji su se dogodili otkad se Igor pojavio na imanju. 

1. Igor je bijesan i potpuno opsjednut da što prije dobije dokaz kako je Roko njegov i Lolin sin. Ne može gledati Lolu u Sašinom zagrljaju te od nje zahtijeva da mu budu dostupna u svakom trenutku. 



2. Lola je zatečena jer se Igor pojavio na karminama nakon Marijinog sprovoda. Ona ga odvlači u lobi, gdje Igor opet ima ljubomorni ispad.



3. Izgubljena zbog novonastale situacije, Lola pokušava smiriti Igora te mu govori kako sve ovo čini da bi vratila davno izgubljenog sina. Ona i Igor smišljaju plan.



4. Nakon Sašinog i Lukinog uhićenja, Igor i Goran odlaze k Loli. Igor joj zapovijeda da nikako ne odlazi na policiju što Lolu dodatno razljuti...



5. Lola shvati da Igora toliko izjeda ljubomora u vezi Saše da ga je spreman ubiti. Lola stane pred njega i uperi pištolj u sebe.



6. Lola se sve teže nosi s novonastalom situacijom te ponovno prijeti Igoru. 




Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Pratite Youtube kanala Nove TV i nepropustite dodatne materijale o omiljenim sadržajima:

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju