Osim sjajnim transformacijama kandidati showa oduševljavaju nas iz tjedna u tjedan i svojom osobnošću!

Svaka epizoda priča je za sebe, a mi smo pokušali izdvojiti trenutke koji se pamte!

Iz prve epizode pamtimo nastup Matka Knešaureka u ulozi Beyoncé. Matko je tada po prvi puta stao na visoke potpetice pa je bio visok preko dva metra!

U drugoj nas je epizodi do suza nasmijala transformacija Davora Dretara Dreleta u Nedu Ukraden, a njegov ulazak u veliku čašu za martini nezaboravan je!

Damir Poljičak u trećoj je epizodi postao član glazbene skupine ''Imagine Dragons'' te je s pjesmom ''Thunder'' i pobijedio!

Damir je izveo pravu scensko koreografsku poslasticu, a o saltu koji je naknadno osmišljen i nema ga u originalnom spotu imamo samo riječi hvale i divljenja!

Profesionalna pjevačica, ali i bivša judašica Maja Bajamić u četvrtoj nas je epizodi zapanjila svojim tjelesnim mogućnostima!

Maja je u liku Carla Douglasa pokazala što znači punih sedam godina intenzivno trenirati judo!

Uz Matka na štiklama, Dreletovu pobjedu kao Cher i Katarinu Baban koja nas je rasplesala uz Prljavce iz pete bi epizode izdvojili čak dvije Taylor Swift koje su se tijekom nastupa uspjele i presvući!

via GIPHY

Šesta epizoda definitivno je rezervirana za posebnu kategoriju nazvanu ''Poljičkov skok''. Naime, Damir Poljičak tada je utjelovio Maju Šuput koja mu se i pridružila na pozornici, a ponovno je malo začinio koreografiju!

via GIPHY

Vrlo zahtjevnu koreografiju u sedmoj je epizodi izveo Amel Ćurić u liku velike zvijezde 90-ih Tatjane Matejaš Cameron Tajči!

''Mrzim kad dobijem ove neke s koreografijama, bit ću najgori'', rekao je Amel, no to su nije pokazalo točnim, jako nam se svidio!


 

Osma epizoda ponovno nas je razveselila sjajnim transformacijama. No, trenutak koji će nam ostati u sjećanju je šamar koji se dogodio tijekom nastupa Ane Vilenice!

Trenutak koji me najviše iznenadio je...

glasova:

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju