Damir Kedžo i Helena Janjušević više ne plešu s nama…

Šesta emisija i tango nije se pokazao kao dobitna kombinacija za ovaj par. Damir Kedžo i Helena Janjušević napustili su show ''Ples sa zvijezdama''.

Nakon što su kroz tango iskazali ljubavnu priču žiri je ovome paru rekao kako su od njih više očekivali. Naposljetku su se našli u plesnom dvoboju s Markom Grubnićem i Elom Vuković, no rumba im je presudila.



U petoj emisiji showa Kedžo i Helena kaubojskom su pričom dočarali divlji zapad. Tada su plesali energičan, poletan i živahan jive što je njihovim energijama izvrsno pristajalo.



U emisiji prije toga ovaj je plesni dvojac pripremio bečki bez pomfrita po Kedžinom receptu. U svom su duhovitom stilu komentirali bečki valcer koji su izveli. Žiri je tada hvalio njihovu eleganciju.

U trećoj emisiji Damir Kedžo i Helena Janjušević pomeli su plesni podij. Izveli su nevjerojatan cha cha cha. U toj filmskoj večeri njihova je tema bila komedija ''Istjerivači duhova''.



Usijanu atmosferu i vatrenu sambu imali smo priliku vidjeti u drugoj epizodi showa ''Ples sa zvijezdama''. Damir i Helena tada su baš guštali, kako oni to kažu.



U prvoj emisiji prisjetili smo se Kedžinog starog hita. Uz pjesmu ''365'', od čije je prve izvedbe prošlo čitavo desetljeće, ovaj je plesni dvojac plesao jazz i sve jako dobro zabavio.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju