Njihov posljednji ples je bio tango, a prvi je bio toliko čaroban da ga još uvijek pamtimo…

U prvoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' par kojeg čine Sonja Kovač i Gordan Vogleš izveli su poseban i drugačiji bečki valcer.

Prenijeli su emociju na sveprisutne, a njihova koreografija, povezanost i energija bila je očaravajuća.

Emisiju nakon toga na pozornicu su donijeli ritam koji obara s nogu i za koji uistinu treba biti u formi. Sonja i Gordan sve su dobro zabavili uz cha cha cha.

U trećoj emisiji plesnog spektakla Sonja Kovač pokazala je svoju borbenost. Unatoč velikim bolovima u potpunosti se prepustila ritmu plešući razdragan, veseo i poletan quickstep.

Već iduću emisiju Sonja se vratila jača no ikad i s Gordanom otplesala senzualnu, nježnu, a istovremeno i strastvenu rumbu.

U petoj emisiji Sonja je svoje blogersko zanimanje prenijela ni više ni manje nego na pozornicu showa ''Ples sa zvijezdama'' pa smo je tako vidjeli kako se tijekom jivea fotografira s članovima žirija. Pogledajte samo taj čuveni selfie!

Prošle nedjelje Sonja i Gordan plesali su jedan od najtežih plesnih stilova – slowfox, a svojom su nas izvedbom odveli u New York.

U sedmoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' ovaj je plesni par izveo senzualni tango, međutim, naposljetku su završili u plesnome dvoboju gdje su plesačke snage odmjerili s Josipom Pavičić Berardini i Damirom Horvatinčićem.

U plesnom se dvoboju plesao cha cha cha, a glasovi žirija bili su tri naprema jedan u korist Josipe i Damira.

Sonja i Gordan otplesali su svoj posljednji ples u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju