Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV!

Epizoda 97

Kada zbog Evinog poziva Mladen ne dođe Neri na dogovor, ona se naljuti. Razočarana i Mladenom i razgovorom za posao, Nera se ipak zaposli kod Nikole kao konobarica. Kada u restoran dođe Mladen, Nera se uvrijedi i naljuti na njega, jer krivo shvati da ju ne podržava u tome što radi.



Na nagovor Nikole, Nera pokuša još jednom pjevati svoje pjesme, ali shvati da to više nije u stanju. Domagojeva terapija ostavlja traga na Kati koja polako osvještava Daliborovu krivnju. Kata konačno shvati što joj je Dalibor učinio te odluči spaliti vjenčanicu. Na Anin zahtjev, Petar kupuje novi krevet kako bi se Ana preselila k njemu.



I dok se Zvonko i Ivica zbližavaju montirajući krevet, Ana Vesni povjerava pravi razlog zbog kojeg ne želi i ljetnikovac – Irena. Vesna ju ohrabri. No, usprkos Vesninoj podršci, zajednička večera Begovaca i Galovića prolazi u nelagodnoj i napetoj atmosferi.

 

Epizoda 98

Nera odlazi na groblje gdje susreće nepoznatu ženu u crnom od koje dobiva utjehu. Osnažena i spremna krenuti dalje sa svojim životom, Nera ugleda intiman i dirljiv susret Mladena i Eve. I dok se Eva pokušava vratiti u Mladenov život, Nera je opet slomljena.



Mladen donosi Neri poklon isprike za propali dogovor, ali ona nije kod kuće pa ga ostavlja Nikoli. U međuvremenu, Žana pogrešno shvati kako Nikola bračni život percipira kao zatvor te se naljuti na njega, pakira se i želi otići u Zagreb. Nikola joj se brzo iskupljuje i poklanja joj dar koji je Mladen namijenio Neri - cvijet i knjigu za djecu.



Slomljena Kata uz pomoć Domagoja dolazi k sebi i odlučuje Ani i Petru pokloniti svoje karte za Portugal, kako bi malo uživali i bili nasamo.Ana povjerava majci kako se ne želi preseliti k Petru, a Petar pak radi na tome da ju što prije dovede u ljetnikovac.

 

Epizoda 99

Kata u restoranu naleti na Zvonka i Ivicu. Iako Zvonko na njihov susret ne ostane ravnodušan, ipak provede noć s Ivicom. Drugi dan govori Holceru da želi zaprositi Ivicu. Uvjeren da to radi samo iz inata Kati, Holcer ga moli da razmisli. No, Zvonko je siguran u svoju odluku. Želeći da se Ana što prije useli k Petru, Vinko i Helena spočitavaju Ireni njen odnos prema Ani. Ana i Petar su pak uzbuđeni zbog puta u Portugal.



Petar je sve Katine troškove prebacio na sebe i Ana mu je zahvalna. No, Vinko je protiv njihovog odlaska. Vesna je povrijeđena jer Antun nikada Ani nije rekao da se ona htjela vratiti u selo, a da joj je on to zabranio. Antun ju tješi. Nera je nesretna zbog Mladenovog ponašanja i izbjegava razgovor s njim. On pak misli da ju je njegov poklon uvrijedio, ne znajući da je poklon završio kod Žane. U selo dolazi Eva. Nera ne zna tko je ta žena u Mladenovom životu, no zato ju Kata dobro zna – i ne voli ju ni najmanje.



Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju