Nedjeljom na Novoj TV

Peta sezona Supertalenta okupila je brojne pjevače, glazbenike, plesače, iluzioniste, kao i brojne druge talente. Prolaz u daljnje natjecanje ovisi o stručnom žiriju kojega čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić.



Kako izgledaju predstavljanja raznolikih talenata ispred žirija, koji su njihovi komentari, teko će dobiti Da ili Ne? Jedno je sigurno - sve točke koje su od sva četiri člana žirija dobile ocjenu DA, kao i točke koje su od bilo koja tri člana žirija dobile ocjenu DA i jednog (preostalog) člana žirija ocjenu NE, prolaze u sljedeći krug natjecanja.

Čak petero kandidata koji svojim talentom 'izuju žiri iz cipela', osigurat će si zlatnu ulaznicu. Stiskom žirija te voditelja na zlatni gumb, automatski se aktivira zlatna ulaznica, koja znači da je odabrani kandidat u potpunosti siguran i gledamo ga i u polufinalu showa.

O SHOWU SUPERTALENT: 

Licencni show naziva 'Got talent', jedan je od svjetski najpopularnijih TV formata, autora Simona Cowella i Kena Warwicka. Preko 500 milijuna gledatelja uživalo je u Supertalent formatu diljem svijeta, od prvog emitiranja 'Britain’s Got Talent' 2006. godine, do danas. Supertalent je nagrađivani globalni hit koji ruši rekorde gledanosti u cijelom svijetu. Postao je jedan od najuspješnijih brendova na svijetu i još raste. Show predstavlja plesače, pjevače, komičare, mađioničare, iluzioniste i druge zanimljive talentirane izvođače svih uzrasta. Gdje god je show prikazan, osvaja srca gledatelja. 2014. godine, show je ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najuspješniji talent show na svijetu.

Ovaj iznimno atraktivni i zabavni show se od prve do zadnje emisije odvija pred publikom i za publiku.

PRIJAVITE SE ZA NOVU SEZONU SUPERTALENTA!

Prijave za pojedince OVDJE.

Prijave za grupe OVDJE. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju