Izazovi kakve nisu mogli ni zamisliti...

 Život na farmi bit će sve samo ne onakav kakvim su ga farmeri zamišljali... Nakon pet uspješnih sezona, hit show 'Farma', ove jeseni vraća se na Novu TV. Nova sezona donosi brojne novitete u konceptu, a život na farmi bit će sve samo ne onakav kakvim su ga farmeri zamišljali. Naime, nakon strašne oluje i silovitog vjetra farma je ostala opustošena i napuštena, a samo oni najodvažniji moći će joj vratiti stari sjaj. Kakva točno katastrofa je zadesila najpoznatije imanje u Hrvatskoj te što će farmere sve dočekati po njihovom dolasku na farmu, gledatelji će imati priliku uskoro doznati na Novoj TV!

Poznati televizijski i radijski voditelj, Davor Dretar Drele, vraća se svojim ''korijenima''. Nakon što su ga gledatelji pratili u prvoj i trećoj sezoni Farme 2008., odnosno 2010. godine, Drele ponovno preuzima voditeljsku palicu, pa ćemo ga tako uz Miu Kovačić gledati u šestoj sezoni najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj.


 

Osim Mie i Drele, svakog tjedna farmere će, već tradicionalno, posjećivati mentor Joža koji će ih nadzirati, savjetovati, kritizirati, dodjeljivati zadatke, ali i ocjenjivati njihov rad. Svojim radom i upornošću farmeri će u trajanju od četiri mjeseca dobiti priliku osvojiti vrijednu nagradu, novčani iznos do pola milijuna kuna.

Kako će izgledati njihova borba, život, suživot i opstanak na farmi gledatelji će imati priliku pratiti uskoro na Novoj TV.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju