Pogledajte kako su tekle finalne pripreme kandidata i odaberite favorita!

U finalnoj epizodi šeste sezone hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', četiri natjecatelja koji su tijekom sezone osvojili najveći broj bodova, pokazat će svoje najjače adute u novim nevjerojatnim transformacijama.

Finale će otvoriti Neda Parmać, pjevačica koja se već istaknula odličnim utjelovljenjima raznih zvijezda, a ovoga puta na pozornicu će izaći kao ekscentrična pjevačica hrapavog i moćnog glasa Macy Gray te otpjevati njezin hit ''I Try''. U finalnom nastupu pred žiri će izaći Lu Jakelić kao američka pop zvijezda Britney Spears s izvedbom u kojoj će spojiti dvije pjesme ''I'm Not A Girl'' i ''Stronger''. Fabijan Pavao Medvešak će u finalu dati sve od sebe da zadivi žiri u maniri australskog glumca Hugha Jackmana s pjesmom ''The Greatest Show''. Posljednju natjecateljsku točku u finalu, izvest će Marko Braić kao Jennifer Lopez s pjesmom ''Dance Again''. 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Tko će odnijeti pobjedu u šestoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV! Propuštene epizode zabavnog showa pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju