Nasmijte se dogodovštinama Vincea Vaughna i Owena Wilsona!

Nakon što su dobili otkaz, trgovci Nick (Vince Vaughn) i Billy (Owen Wilson) odlučuju se prijaviti za pripravništvo u Googleu. Njihove prijašnje karijere postale su ugrožene zbog razvoja digitalne tehnologije i očajnički pokušavaju dokazati da ih vrijeme još uvijek nije pregazilo!

No, stigavši u Google uviđaju da konkurencija nije baš zanemariva. Za radno mjesto morat će se boriti s najvećim mladim nadama u programiranju koji su u Google stigli ravno s fakulteta.

U ovom je filmu statiste glumilo i 100 pravih Googleovih zaposlenika. Čak je i sam Google dopustio da se film pet dana snima u njihovom sjedištu, ali većina filma snimljena je na Tehnološkom institutu u Georgiji gdje je filmska ekipa izradila set po uzoru na stvarno Googleovo sjedište.

Mnogi bivši Googleovi pripravnici i zaposlenici pohvalili su točnost prikaza Googleovih prostorija i okoline. Istaknuli su da film dobro prenosi uzbudljivu atmosferu koja vlada na kampusu.

Iako Google nije platio promociju svoga branda u filmu, zadržali su pravo da tijekom snimanja kontroliraju kako su njihovi proizvodi predstavljeni u filmu. Zanimljivo je i da se jedan od Googleovih utemeljitelja, Sergey Brin, pojavio u cameo ulozi.

Ovo je četvrti po redu film koji su glavni glumci Vince Vaughn i Owen Wilson snimili zajedno. Inače, Vaughn se smatra vođom skupine glumaca "The Frat Pack", odnosno tzv. skupine "neozbiljnih" glumaca koji nisu poznati po ozbiljnim ulogama, već po tome što velik dio njihova opusa uključuje komedije. Uz Vaughna i Wilsona, tu su uključeni i Will Ferrell, Jack Black, Ben Stiller, Steve Carell i Luke Wilson.

Kako će se Nick i Billy izboriti za radno mjesto ne propustite doznati u filmu "Pripravnici" u utorak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju