Obojicu pratimo svakog tjedna u serijama na Novoj TV!

Osim iste „frizure“, otkačenog stila, sličnih crta lica i brčića, ove glumce veže i slična uloga koju utjelovljuju u serijskim uspješnicama – uloga zlikovaca.



Naime, hrvatskog glumca Alena Šalinovića imate priliku gledati u našoj seriji „Dar Mar“ u ulozi sitnog kriminalca nadimka Dugi. Nadimak je dobio zbog svog zdepastog izgleda i „dugih prstiju“ kradljivca.
Mozak je iza Željkove otmice, a polako otkrivamo i njegove ostale kriminalne sklonosti. Dugi je lopov niskog morala, sa svima dobar, s nikim iskren. Okreće se „kako vjetar puše“ i spreman je na sve da dođe do brze zarade.



Na njega nas je podsjetio turski glumac Kaan Çakir kojeg, već neko vrijeme, možete pratiti u ulozi bezobzirnog oca i nevjernog supružnika glavne junakinje po kojoj i serija nosi ime - Melek.
On je razlog radi kojeg Melek bježi u Berlin na dan svog vjenčanja, ali i zbog kojeg se vraća u rodni grad. Alpaj je odlučan dobiti skrbništvo nad djecom nakon neuspjelog braka i ide za njima u Tursku. Tamo im priređuje problem za problemom i ne dopušta im miran život.

Obojica imaju svoju tzv. „femme fatale“ – Dugi ima Žanu, a Alpaj Fundu. One manipuliraju, a oni toga nisu ni svjesni.

Osim navedene loše i krute strane, njihovi likovi povremeno pokazuju i svoju blagu stranu. Obojica su slabi na svoje obitelji i, iako to rijetko iskazuju, stalo im je do njih.



Dugi je privatno srčan i na svoj način odan obitelji. Kad je riječ o njegovim nećacima, često reagira impulzivno, iz emocije. Za njih bi „ruku u vatru dao“, ali to gotovo uvijek ostaje samo na riječima.
Alpaju je također stalo do djece. Na početku želi skrbništvo nad njima samo iz vlastitih interesa i koristi. Ipak, kada skrbništvo odluči predati Melek znajući da je tako najbolje za njih, shvatit će da mu nedostaje njihovo prisustvo.

Serije „Dar Mar“ i „Melek“ nastavite pratiti svakog tjedna na Novoj TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju