Vatrenima se priprema veličanstven doček

Čudesni Vatreni u Moskvi su ispisali povijest za hrvatski sport – naša je nogometna reprezentacija prvi put ušla u finale Svjetskog nogometnog prvenstva gdje će se za titulu najboljih u nedjelju boriti s Francuskom. No, bez obzira na rezultat ove finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, a svi koji u njemu ne budu mogli sudjelovati, moći će ga pratiti uživo na Novoj TV.

U ponedjeljak, od 10:50, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg gdje će biti organiziran slavljenički doček. U studiju Nove TV urednica sporta Ana-Marija Vuković razgovarat će s gostima, reporteri Saša Lugonjić i Vlado Boban donosit će najsvježije informacije iz Moskve, dok će o atmosferi iz Francuske izvještavati Vjekoslav Đaić. Brojni reporteri Nove TV nalazit će se u Zagrebu i drugim gradovima diljem Lijepe naše, a gledatelje će posebno veseliti prvi susret naših nogometaša s brojnim navijačima koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića. Prijenos dočeka odvit će se pod uredničkom palicom Branimira Felgera.

Uvod u slavlje povijesnog uspjeha naših Vatrenih Nova TV priprema već u nedjelju nakon utakmice Hrvatska-Francuska u posebnom, produženom izdanju Dnevnika posvećenom nogometu koji donosi program uživo iz Moskve, Pariza i Zagreba te drugih hrvatskih gradova.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju