Prvi susret naših nogometaša s brojnim navijačima! Specijalna emisija dočeka Vatrenih Nove TV počinje u 15 sati.

Čudesni Vatreni u Dohi su ispisali još jednu povijesnu stranicu hrvatskog sporta. Nakon samo četiri godine od velikog uspjeha u Rusiji, naša je nogometna reprezentacija ostvarila još jedan – ušla je među četiri najbolje reprezentacije na svijetu, a u subotu se bori za brončano odličje protiv Maroka. No, bez obzira na rezultat ove utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, a svi koji u njemu ne budu mogli sudjelovati, moći će ga pratiti uživo na Novoj TV.

U nedjelju Nova TV gledateljima donosi prijenos dočeka Vatrenih koji uređuje Branimir Felger, a vodit će urednica sporta Ana-Marija Vuković.

„Iako smo prije četiri godine, kada smo također radili specijalnu emisiju o Vatrenima, bili uvjereni kako se ovako nešto događa vjerojatno samo jednom u životu, četiri godine kasnije evo nas ponovno. Vatreni su iz Rusije donijeli srebrnu medalju i nitko nije očekivao da na dva uzastopna Svjetska prvenstva mogu biti u borbi za medalje. Nevjerojatan je to uspjeh za tako malu zemlju! Biti ponovno među četiri najbolje reprezentacije zvuči gotovo nevjerojatno! Slavit ćemo zajedno u nedjelju. U studiju ćemo kao domaćini biti Milan Stjelja, Aljoša Vojnović i ja, cijeli događaj komentirat će i Nikola Jurčević, no dolazit će nam i drugi zanimljivi gosti. Uživo ćemo se uključivati i na Trg Bana Jelačića i na razna druga mjesta. Bit će zabavno i zanimljivo.'', najavila je urednica sporta Nove TV Ana-Marija Vuković.

Brojni reporteri Nove TV javljat će se iz cijele Hrvatske, Katara te s raznih točaka u Zagrebu, a gledatelje će posebno veseliti prvi susret naših nogometaša s brojnim navijačima koji će se okupiti na Trgu bana Jelačića.

Emisija počinje u 15 sati.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju