Ne propustite!

U nastavku kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru, Hrvatska reprezentacija u utorak, 30. ožujka, na Rujevici dočekuje reprezentaciju Malte. Utakmicu uživo prenose Nova TV i portal gol.hr, s uvodnom emisijom koja počinje u 20 sati.



U studijskoj emisiji uoči i nakon utakmice nas čekaju Vlado Boban s gostima – stalnim stručnim suradnikom Nove TV Aljošem Vojnovićem i bivšim reprezentativcem, Robertom Jarnijem, a uz zanimljive priloge i analize, ekipa Nove TV donosit će najnovije informacije s Rujevice, odakle će se javljati reporter Marko Šepat. Komentatorsku kabinu ovog će puta preuzeti Milan Stjelja.

„Od reprezentacije očekujemo bolju i uvjerljiviju igru od one protiv Cipra. Iako je Malta iznenadila odigravši 2:2 sa Slovačkom i poslala pravo upozorenje, uz dužno poštovanje njihovoj reprezentaciji, ovo je utakmica u kojoj se sve pita Hrvatsku. Gledateljima uoči utakmice pripremamo zanimljiv sadržaj i analize, a nakon nje donosimo i prve reakcije trenera i igrača“, rekao je voditelj emisije, Vlado Boban.

Utakmicu Hrvatska-Mlata ne propustite u utorak, 30. ožujka na Novoj TV u 20.00.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju