Ne propustite!

Nakon poraza od Slovenije na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022., Hrvatska nogometna reprezentacija u Rijeci dočekuje nove protivnike. Prvi na redu je Cipar s kojim Vatreni igraju u subotu, 27. ožujka. Utakmicu uživo prenose Nova TV i portal gol.hr, s uvodnom emisijom koja počinje u 17.10.

Gledaj uživo ovdje



U studiju će Milan Stjelja s gostima – stalnim stručnim suradnikom Nove TV Aljošem Vojnovićem i bivšim reprezentativcem koji je dio karijere proveo upravo na Cipru, igrajući za klub Anorthosis, Gordonom Schildenfeldom. Uz zanimljive priloge i analize, ekipa Nove TV donosit će najnovije informacije s Rujevice, odakle će se javljati reporter Marko Šepat te prve reakcije trenera i igrača nakon utakmice. U komentatorskoj kabini čeka nas iskusni Saša Lugonjić.

„Tri dana nakon poraza na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Vatreni igraju prvu domaću utakmicu. Nakon neugodnog i neočekivanog rezultata u susjedskom derbiju, Vatreni nemaju drugu opciju osim – pobijediti. Cipar je u prvom kolu osvojio već jedan bod i kao domaćin pomalo iznenadio donekle favoriziranu Slovačku. Jasno je da su Vatreni veliki favoriti, no Cipar je definitivno reprezentacija koja zaslužuje dužno poštovanje“, rekao je voditelj subotnje emisije, Milan Stjelja.

„Veseli me što nam u studio ovaj put dolazi i Gordon Schildenfeld koji je, osim što je i sam bivši reprezentativac, do prošlog ljeta igrao na Cipru pa će nam iz prve ruke moći približiti njihov nogomet i reprezentaciju. S nama će ponovno biti i Aljoša Vojnović koji je svojim debijem u prošloj studijskoj emisiji unio jednu posebnu, svježu energiju i izazvao brojne pozitivne komentare gledatelja. S takvom ekipom u
studiju i kolegama na terenu, bit će mi zadovoljstvo voditi i uređivati emisiju“, dodao je Stjelja.

Utakmicu Hrvatska-Cipar ne propustite u subotu na Novoj TV u 17.10.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju