Ne propustite!

Dva mjeseca nakon uvodnih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, hrvatska nogometna reprezentacija ponovno je na okupu. Tijekom idućeg tjedna Vatreni će odigrati dvije prijateljske utakmice, a prva na rasporedu je ona s Armenijom, u utorak, 1. lipnja u Velikoj Gorici. Utakmicu će uživo prenositi Nova TV i portal gol.hr, s uvodnom emisijom koja počinje već u 17:10.



Urednik i voditelj Saše Lugonjić u studijskoj će emisiji ugostiti stalnog stručnog suradnika i komentatora Nove TV, Aljošu Vojnovića, i nogometnog trenera i bivšeg reprezentativca, Roberta Jarnija. Gledatelje očekuju analize sastava i taktika obje reprezentacije, razgovori s akterima utakmice te zanimljivi prilozi, a nakon završetka utakmice, i prve reakcije izbornika Dalića i igrača.

„Naš suparnik Armenija jedna je od rijetkih europskih reprezentacija s kojom Hrvatska još nikad nije igrala. Armenci Veliku Goricu dolaze kao vodeća momčad svoje kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo, i to ispred četverostrukog svjetskog prvaka Njemačke. Zlatku Daliću će dvoboj s Armenijom poslužiti kao „prvo prolazno vrijeme“ u pripremama za nadolazeće prvenstvo, a siguran sam da nas očekuje vrlo zanimljiv dvoboj“, rekao je voditelj emisije, Saša Lugonjić.

Utakmicu Hrvatska-Armenija ne propustite u utorak, 1. lipnja na Novoj TV i portalu gol.hr od 17:10.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju