Ne propustite!

Nakon što smo u Velikoj Gorici, na utakmici između Hrvatske i Armenije, vidjeli prvu probu prije predstojećeg nogometnog prvenstva, posljednji pripremni ispit Hrvatska će odraditi u nedjelju 6. lipnja protiv Belgije u Bruxellesu.



Utakmicu pratite u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr od 20:45, s uvodnom emisijom koja počinje odmah nakon Dnevnika. U studiju će Vlado Boban ugostiti stalnog stručnog komentatora Nove TV Aljošu Vojnovića i bivšeg reprezentativca Roberta Jarnija, a nakon odigranog susreta, gledatelji će moći poslušati i prve reakcije trenera Dalića i igrača.

“U nedjelju u Bruxellesu Vatreni gostuju protiv vrlo jake Belgije. Reprezentacija Roberta Martineza bit će pravi test mogućnosti momčadi Zlatka Dalića i veseli nas što izbornik forsira jake provjere i vrhunske protivnike. Uz zanimljive analize i komentare, u emisiji spremamo jedan sjajan prilog naslonjen na belgijsku kulturu, belgijski nogomet, ali i kulturu razmjene sličica u Zagrebu. Očekuje nas zanimljiv završetak vikenda“, najavio je urednik i voditelj studijske emisije, Vlado Boban.

Utakmicu Belgija – Hrvatska pratite na Novoj TV i portalu gol.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju