Ne propustite!

Na turniru koji se od 23. do 26. ožujka održava u glavnom gradu Egipta Kairu, hrvatska će nogometna reprezentacija odigrati dvije prijateljske utakmice koje, prema riječima trenera Dalića, našoj ekipi trebaju poslužiti kao svojevrstan team building i podizanje atmosfere uoči Eura.

U subotu 23. ožujka Hrvatska će igrati protiv Tunisa, a tri dana kasnije, u utorak 26. ožujka, slijedi utakmica za treće mjesto ili finale, s Egiptom ili Novim Zelandom. Obje utakmice prikazivat će se uživo na Novoj TV i portalu gol.hr, a studijske emisije počet će odmah nakon Dnevnika, od 20:15. Vladi Bobanu će se za stolom pridružiti već dobro poznati i uigrani sukomentatori: Aljoša Vojnović i Robert Jarni, a igru na terenu komentatorski će pratiti Milan Stjelja (Hrvatska-Tunis) i Saša Lugonjić (utakmica za treće mjesto ili finale).

„Veselimo se novom druženju uz naše Vatrene, prvom u 2024. Pred nama je turnir prijateljskog karaktera, sam izbornik Dalić je rekao kako je primarni zadatak team building, nešto što se pokazalo kao dobitan recept i uoči Rusije 2018., a zatim i Katara 2022. Naravno, to ne znači da su igra naše reprezentacije, pa i konačno rezultat u polufinalu protiv Tunisa, te nadamo se u finalu, u drugom planu. Nadamo se uspjehu na oba polja, a sve s ciljem da nam Hrvatska dočeka pripreme za Euro u najboljem mogućem izdanju“, najavio je Milan Stjelja.

 

Vatrene gledamo uskoro na Novoj TV i portalu gol.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju