Ovu subotu Hrvatska će odigrati zadnju prijateljsku utakmicu prije odlaska na EURO 2024.

Ovu subotu, 8. lipnja, Hrvatska će odigrati zadnju prijateljsku utakmicu prije odlaska u Njemačku na EURO 2024. Vatrene će u Lisabonu dočekati momčad Portugala, reprezentacija koju dosad nisu pobijedili, predvođena Cristianom Ronaldom, Bernardom Silvom, Brunom Fernandesom i ostalim zvijezdama. Prijenos utakmice donosi Nova TV i portal gol.hr, a start uvodne emisije je u 18:15.

Utakmicu pratite uživo i na gol.hr portalu

Uz urednika i voditelja Vladu Bobana u studiju će biti stručni komentatori Jurica Vranješ i Robert Jarni. Igru na terenu komentirat će Milan Stjelja, a iz Portugala će najnovije vijesti donositi Marko Šepat.

„Hrvatsku reprezentaciju uoči Eura čeka najgori mogući suparnik jer Portugal je reprezentacija koju Vatreni nikada nisu pobijedili. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se izbornik Dalić postavit i koje će taktičke varijante odabrati jer novom dobrom predstavom Majera i dobrim partiturama Baturine i Sučića, Dalić je dobio nove opcije. Vjerujem kako će Cristiano Ronaldo i društvo biti pravi mamac za našu publiku“, rekao je Vlado Boban.

Posljednju provjeru naše reprezentacije prije EURA pratite u subotu na Novoj TV i gol.hr-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju