Građani rad Zaklade mogu podržati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 5kn (+ PDV).

I ove godine u utorak, 19. prosinca, u 21 sat na Trgu bana Josipa Jelačića, Zaklada Ana Rukavina i Nova TV organiziraju humanitarni koncert i akciju Želim život kojima se prikupljaju sredstva za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina. Građani će uživati u nastupima Halida Bešlića, Indire, Crvene jabuke, Maje Šuput, Miroslava Škore, Ivana Zaka, Vatre, Lane Jurčević, Borisa Novkovića, Opće opasnosti, Mie Dimšić i Nives Celzijus, a za dobro raspoloženje tijekom koncerta bit će zadužena poznata voditeljska lica Nove TV.

Svi oni koji neće biti u mogućnosti pridružiti se koncertu na Trgu, moći će uživati u njemu pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sat.

Tijekom koncerta bit će aktivan i call centar u prostorima kavane Johann Franck gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnje prikupljanje uzoraka za Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija. Građani rad Zaklade mogu podržati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 5kn (+ PDV), a pozivi građana na humanitarni broj bit će mogući tijekom cijelog prosinca.

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije jedanaest godina tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju