U utorak 21. lipnja na Novoj TV

Popularna dramska serija "Kumovi" koja je gledatelje oduševila zanimljivom radnjom prožetom britkim humorom, uskoro ulazi u ljetnu pauzu, te će gledatelji posljednju epizodu moći pogledati u utorak 21. lipnja na Novoj TV.

Nova TV planira emitirati i nove nastavke tako da vrijedna produkcijska ekipa nastavlja marljivo raditi na snimanju novih epizoda.



Milan Štrljić, Radoslava Mrkšić, Vladimir Tintor, Momčilo Otašević, Olga Pakalović, Vedran Mlikota, Daria Lorenzi, Stojan Matavulj, Barbara Vicković, Ratko Glavnina Ecija Ojdanić, Jagoda Kumrić, Petra Kraljev, Ante Krstulović, Konstantin Haag, Nika Barišić, Ana Uršula Najev, Lovre Kondža, Domagoj Ivanković, Mirna Mihelčić, Iva Kraljević, samo su neki od članova vrhunske glumačke postave koji su utjelovili živopisne likove koje smo zavoljeli gledajući ''Kumove''.

Macani, Gotovci i Akrapi uvukli su se u pod kožu mnogih. Mještane Zaglava prati svakodnevno 570 tisuća gledatelja, a serija je u prosjeku ostvarila 39 posto udjela u gledanosti.
Serija ''Kumovi'' je najgledanija serija na TV ekranima ove godine, a od prvog konkurenta gledanija je za čak 110 posto u svom slotu emitiranja. Jedna epizoda serije doseže u prosjeku preko 840 tisuća gledatelja.


Omiljene junake i sadržaj obožavatelji serije rado su pratili i na digitalnim platformama, te je društvenim mrežama serija ostvarila preko 24 milijuna video pregleda. Od početka emitiranja na Facebooku je ostvareno 16,4 milijuna video pregleda, a publika je rado ''lajkala'' seriju te je ostvarila 341 tisuću reakcija. Na Instagramu je serija ostvarila 900 tisuća video pregleda, a na YouTubeu su isječci epizoda ostvarili čak gotovo 7 milijuna video pregleda.
Zanimljiva radnja i poneki raspleti očekuju nas svakako i sljedećeg tjedna, no tada ćemo se na kratko morati i oprostiti s omiljenim junacima iz Zaglava.


Tko je Zlatanov otac, Mirjana će otkriti drugima tek kada se s njom odlučno suoče Vinko i Aljoša. Šokantne vijesti Zlatan će doznati od Stipana, a kada dođe kod Macana na proslavu obnove bračnih zavjeta Vinka i Jadranke, potvrdu onoga što je čuo od Stipana će i on potražiti od Mirjane. Dok će svi slaviti, Jadranka će ipak biti sumnjičava zbog Vinkovog čudnog ponašanja te će čitava obitelj čuti njihovu burnu svađu. Mirjana će u stresnoj situaciji utjehu pronaći u Mati i njegovoj prosidbi. Tko će završiti u zatvorskoj ćeliji te što će se sve događati u životima Luce, Janka, Zlatana i ostalih mještana Zaglava, ne propustite doznati.

 

Seriju "Kumovi" pratite u ponedjeljak i utorak na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju