Potraga za novim kandidatima je počela!

U iščekivanju smo velikog finala MasterChefa, no već sada Nova TV najavljuje novu sezonu te poziva sve zainteresirane da se prijave u najkreativniji televizijski show. Čije su kuhače spremne za novu sezonu MasterChefa?

Svoje gastro snove mnogi su već ostvarili sudjelovanjem u MasterChefu, a svi koji žele snove pretvoriti u stvarnost mogu već danas prijavom putem telefona na broj 060 800 061* ili web upitnika na novatv.hr/masterchef.

Popularni show već pet sezona okuplja brojne gledatelje ispred malih ekrana. Natjecatelji se svojim kuhanjem u ovom jedinstvenom kulinarskom zabavnom formatu bore za titulu sljedećeg hrvatskog MasterChefa i glavnu nagradu, a na tom putovanju prolaze kroz brojne izazove, hvalevrijedne lekcije i savjete vrhunskih chefova.

Talent, entuzijazam, motiviranost, otvorenost i želja za novim iskustvima i učenjem, ljubav i strast prema kreiranju novih jela, samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u razmatranje pri odabiru natjecatelja nove sezone MasterChefa.

Tko će biti sljedeći hrvatski MasterChef saznat ćemo uskoro, a svi zainteresirani ljubitelji kuhanja imaju priliku prijaviti se jer je potraga za novim kandidatima počela!

*3.75 kn (0.50 EUR)/poziv fiksna; 5.05kn (0.67 EUR)/poziv mob.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju