Studijska emisija na rasporedu je sutra od 20:15, a prijenos utakmice u 20:45.

Nakon osječkog dvoboja s Walesom i pobjede Vatrenih s rezultatom 2:1, u utorak 11. lipnja pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom je utakmica s Tunisom. Bit će to posljednja utakmica hrvatskih nogometaša u sezoni, ali i prva utakmica koju će Zlatko Dalić kao izbornik Vatrenih voditi u svom Varaždinu, kao i prvi susret naše nogometne reprezentacije s Tunisom. Studijska emisija s atraktivnim analizama igre i taktika, u kojoj će Saša Lugonjić ugostiti bivše nogometaše Matu Bilića i Marija Carevića, započinje u 20:15. Utakmicu će i ovoga puta stručnjaci komentirati uz pomoć atraktivne tehnologije 3D skenova igrača hrvatske nogometne reprezentacije, koji su skenirani najmodernijom tehnologijom i gledateljima precizno prikazani u visokoj kvaliteti. Izravan prijenos utakmice koju će komentirati Željko Vela i Milan Stjelja na rasporedu je od 20:45 na Novoj TV i portalu GOL.hr.



Iako Hrvatska nikad nije izgubila od jedne afričke reprezentacije, Tunis je u jeku priprema za Afrički kup nacija koji se igra ovog mjeseca i shvatit će ovu utakmicu ozbiljno. Dalić će u Varaždinu predstaviti jaku momčad predvođenu kapetanom Lukom Modrićem. „Idemo za Varaždin u punom sastavu na prijateljsku protiv Tunisa, pa na odmor. Znam da je igračima odmor u glavi, ali jako dobro su radili ovih sedam dana“, rekao je izbornik Vatrenih Zlatko Dalić za Novu TV nakon utakmice protiv Walesa.

Specijalna emisija s atraktivnim studijskim analizama počinje u utorak, 11. lipnja u 20:15, a prijateljska utakmica Hrvatska-Tunis na rasporedu je od 20:45 na Novoj TV i GOL.hr-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju