Utakmicu pratite na Novoj TV u srijedu, 7. listopada s početkom u 20 sati kada starta uvodna emisija.

Nakon što su u rujnu gostovali kod Portugala i Francuske, hrvatske nogometne reprezentativce u listopadu očekuju čak tri utakmice. Za početak, Vatreni će u prijateljskom susretu u srijedu, 7. listopada gostovati kod Švicarske u St. Gallenu, a prijenos dvoboja donosi Nova TV s uvodnom emisijom već u 20 sati. U studiju će Saša Lugonjić ugostiti stalnog stručnog komentatora Nove TV Matu Bilića i Tomislava Stipića, bivšeg trenera švicarskog Grasshoppera i aktualnog trenera Slavena Belupa, dok će tijek same utakmice komentirati Milan Stjelja i Željko Vela. Uz Novu TV, prijenos nogometnog događaja može se pratiti i na portalu gol.hr.

UŽIVO GLEDAJTE ŠVICARSKA- HRVATSKA

„Švicarska je jedna od rijetkih reprezentacija s kojom su Vatreni odigrali više utakmica, a da pritom nikad nisu pobijedili. Novi dvoboj bit će prilika za izbornike Zlatka Dalića i Vladimira Petkovića da isprobaju neka nova rješenja, a posebno intrigira novopozvani Domagoj Bradarić, 20-ogodišnji lijevi bek francuskog Lillea. U uvodnoj emisiji donosimo detaljnu analizu obje reprezentacije te intervjue s istaknutim protagonistima iz oba tabora. To će biti uvertira za prijenos utakmice koju će komentirati kolege Milan Stjelja i Željko Vela“, najavio je Saša Lugonjić.

Hrvatska i Švicarska reprezentacija susrele su se još na EURU u Portugalu 2004. i odigrale 0:0. Bila je to i jedina službena utakmica ove dvije reprezentacije. Osam godina kasnije, na izborničkoj premijeri Igora Štimca, Švicarce smo ugostili u prijateljskoj utakmici na Poljudu i izgubili s 4:2. Zanimljivo je da je dva pogotka za goste tada postigao današnji napadač Dinama Mario Gavranović. U ožujku 2014. odigrali smo posljednji susret i to također u St. Gallenu. Završilo je 2:2, a sva četiri pogotka postigli su Hrvati. Ivica Olić za Vatrene koje je tada vodio Niko Kovač, a Josip Drmić za Švicarce.

Sportski spektakl pratite u srijedu, 7. listopada od 20.00 na Novoj TV i portalu gol.hr.

Pogledajte posljednje vijesti iz Švicarske uoči utakmice: "''Ovakav sastav Vatrenih više nikad vjerojatno nećemo vidjeti''

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju