Ovotjedni gost rubrike 'Zdravlje s poznatima' je liječnik, ali i političar Drago Prgomet.

Godišnje se u Hrvatskoj obavi i do osam tisuća estetskih zahvata. U operacijsku salu još uvijek najviše ulaze žene, ali ni broj muškaraca nije zanemariv. Najviše se radi na korekciji nosa, grudi, a na trećem mjestu je liposukcija. Kako bi izgledali bolje, neki čak ponosno dižu i kredite kako bi platili zahvate. Priču o uljepšavanju Hrvatica i Hrvata estetskim zahvatima donosi ovotjedno izdanje 'Zdravlja na kvadrat'.

Koliko ste puta osjetili nečiji neugodan miris? Neki jednostavno ne održavaju kvalitetno osobnu higijenu, a tri posto stanovništva u Hrvatskoj bori se s hiperhidrozom – stanjem prekomjernog znojenja. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' donosi priču o tome zašto se znojimo i kako si pomoći kada znojenje postane prejako.



Bezubom čovjeku vratiti osmijeh unutar 24 sata. Je li to moguće i je li zahvat bolan, istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.

Sunčano i toplo vrijeme jednostavno nas mami da vrijeme provodimo na svježem zraku. No opreza nikad dosta! Visoka trava, drveće i žbunje domovi su insekata koji bi nam mogli pokvariti užitak boravka u prirodi. 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o tome kako se boriti s krpeljima i komarcima.



Jedan od najčešćih strahova u populaciji je strah od visine. No fobija ima još, i to različitih. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' pitali su liječnike i psihologe kako se boriti s njima i mogu li se fobije izliječiti.



U ovotjednoj emisiji bit će riječi i o zamrzavanju hrane. 'Zdravlje na kvadrat' gledateljima otkriva koje namirnice nikako ne bi smjele završiti u ledenici, a kojima je ondje mjesto i koliko dugo.



Ovotjedni gost rubrike 'Zdravlje s poznatima' je liječnik, ali i političar Drago Prgomet.


 

Otkrit će svoje zdravstveno stanje, ali govoriti i o ljubavi prema nogometu, pozivima u ordinaciju "preko veze", a komentirat će i mentalnu sliku hrvatskih političara.




Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 15. travnja na Novoj TV i u nedjelju, 16. travnja na Doma TV-u, a prošlotjednu epizodu u kojoj je gostovao član rock skupine Teška Industrija Ivica Propadalo pogledajte besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju