Prva epizoda turske uspješnice „Istanbulska nevjesta“ jučer najgledaniji program dana

 Nova TV jučer je počela s prikazivanjem nove turske uspješnice „Istanbulska nevjesta“, a već je prva epizoda ostvarila odlične rezultate gledanosti. Uz ovu dugoočekivanu seriju sinoć je bilo preko 690.000 gledatelja, a uz ostvaren udio u gledanosti od 40,2 zauzela je mjesto najgledanijeg programa dana na svim televizijama.

Priča o epskoj ljubavi Faruka (Özcan Deniz) i Sureje (Asli Enver) snimljena je prema istinitom događaju, a glavne likove utjelovljuju turski glumci Özcan Deniz, koji je hrvatskoj publici poznat po ulogama u serijama ''Sudbina'' i ''Crna ruža'',  te zvijezda serije ''Ponovno rođen'', Asli Enver.

U „Istanbulskoj nevjesti“ skroman život lijepe i dobrodušne Sureje, darovite glazbenice koja živi sa svojom tetom, jedinom živom rođakinjom, zauvijek se mijenja kada se zaljubi u Faruka Borana, bogatog i zgodnog poslovnog čovjeka čija je obitelj jedna je od najstarijih i najbogatijih plemićkih obitelji u Turskoj. Njihova ljubav, koja prkosi običajima sredina iz kojih potiču, podleći će brojnim iskušenjima, sve dok istanbulska nevjesta ne bude potpuno rastrgana između tradicije i modernog svijeta.

O velikoj popularnosti turskih serija među domaćom publikom svjedoči i podatak da je treći najgledaniji program dana, odmah nakon Dnevnika Nove TV, bila turska serija "Bit ćeš moja" s ostvarenim udjelom u gledanosti od 37,6 posto.

Novu epizodu serije 'Istanbulska nevjesta' ne propustite večeras u večernjem terminu na Novoj TV.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju