Saznajte što vas očekuje u filmu 'LOL' čija priča ocrtava duh današnjice.

U svijetu povezanom YouTubeom, iTunesima i Facebookom, Lola (Cyrus) i njezini prijatelji moraju balansirati između pritiska srednjoškolskih ljubavi i i prijateljstava, istovremeno izbjegavajući svoje ponekad „naporne“ i zbunjene roditelje. Kad Lolina mama, Anne (Moore), „slučajno” pročita dnevnik svoje kćeri , shvaća koliko se produbio njihov međusobni komunikacijski jaz.

Film je 2012. godine bio nominiran za nagradu Teen Choice Awards.

 

Ovaj je film snimljen prema istoimenom francuskom filmu LOL (Laughing Out Loud) iz 2008. godine. Redateljica ovog filma, Lisa Azuelos, režirala je i francuski original. Američku verziju filma odlučila je snimiti nakon što je primijetila kako publici nisu zanimljivi filmovi o francuskim tinejdžerima. Film se na francuskom nije svidio niti njezinoj kćerki koja je tada i sama bila tinejdžer, ali joj je zato puno draža verzija u kojoj glumi Miley Cyrus.

Miley Cyrus postala je planetarno popularna glumeći Hannu Montanu u istoimenoj seriji u kojoj je utjelovila mladu djevojku koja vodi dvostruki život. S obzirom da je ta uloga obilježila Miley Cyrus, u filmu LOL se mogu pronaći motivi Hannah Montane. Primjerice, u Lolinoj se sobi nalaze posteri na kojima je Hannah Montana.

Redateljica filma na setu je bila poznata po svom kratkom fitilju. Zato je ekipa na setu vodila evidenciju o tome koliko je mobitela redateljica razbila, a kada god bi se naljutila njezin Iphone završio bi na podu.

Priču o sazrijevanju koju donosi film 'LOL' ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju