Glumi opasnu odvjetnicu u seriji "Prevara"

Turska glumica Gökçe Bahadır ima impresivnu karijeru te je, nesumnjivo, svestrana glumica s brojnim umjetničkim vještinama. Nalazi se na popisu najpopularnijih glumaca i elitnoj listi poznatih rođenih u Turskoj. 

 

Glumica se vratila na televizijske ekrane s novom serijom pod nazivom "Prevara". U seriji utjelovljuje lik i djelo Azre Gunaj, partnerice u poznatom obiteljskom odvjetničkom uredu u Istanbulu koja se mora suočiti s prošlošću. Osim Gökçea Bahadıra, serija plijeni veliku pažnju talentiranim glumcima uz snažnu priču.

 

 

Ugledna glumica Bahadır rođena je 9. studenoga 1981. u Istanbulu. Jedna je od najpopularnijih turskih filmskih i televizijskih glumica. Diplomirala je na Fakultetu komunikacija, Odjel za radio i televiziju, Svučilišta u Istanbulu. 

 

 

Nakon toga je studirala glumu u Müjdat Gezen Art Centru te je bila voditelj radijske emisije na Fenerbahçe FM-u. Postala je poznatija i nagrađena svojim nastupom u seriji "Izgubljeni grad".

Seriju "Prevara" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju