Pogledajte njegov nastup.

 Mladi Fabijan svojim je nastupom aposlutno sve zabavio i oduševio, njegov se glas orio pozornicom Supertalenta u izvedbi pjesme 'Inati se Slavonijo'.

Fabijan je jedan veseo dječak koji se od svoje generacije razlikuje po tome što obožava sve slavonsko – pjesmu, tradiciju, poljoprivredu, konje, instrumente, običaje. ''Lola mora imati pravu dušu i volit svoju Slavoniju'' kazao je Fabijan za IN magazin. Tužan je što, kako kaže, sve više pjevača slavonskih pjesama umire i osjeća da ta vrsta glazbe izumire, stoga bi on volio biti taj koji nastavlja tradiciju i čuva slavonske pjesme od zaborava i stvara nove. Koliko srčano voli slavonsku tradiciju i pjesmu, pokazao je i u videu koji je postao viralni hit kada je sa 7 godina zagrljen s bratićem iz sveg glasa pjevao u svatovima „Ja sam lola, prava slavonska“.
Tri godine ide u glazbenu školu. ''U glazbenoj školi sviram harmoniku, a ponekad kada dođem kući kad mi je duši da hoću svirati nešto malo žešće, onda zasviram tamburu'' ispričao je. Često kad je lijepo vrijeme sjedne ispred kuće na stepenice pa zasvira i onda se oko njega skupe susjedi. Napisao je pjesmu koja se zove 'Ružo, ružice' o svojoj simpatiji koja se odselila iz Hrvatske, ali se i dalje čuju. Pjesmu je uglazbio njegov brat Sebastian. Ima 9 konja i htio bi snimiti pjesmu o ždrijepcu Silveru. Kad odraste, volio bi biti pjevač ili se baviti konjima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju