Tko li se krije iza ove maske i je li riječ o kandidatu ili kandidatkinji showa 'Tvoje lice zvuči poznato'?

Vrijedne ruke naših šminkerica ponovno oduševljavaju! Od kandidata su napravili prave zvijezde, a ovaj tjedna najviše je posla bilo oko Damira Poljička kojeg ćemo vidjeti u liku Joe Cockera i Dreleta koji postaje Cher.

Kako bi Damir postao engleski pjevač osim protetike dobio je i novu frizuru. Na njegovoj glavi sutra ćemo vidjeti pola perike dok je druga polovica kose lijepljena iz ruke što iziskuje jako puno vremena.

Jeste li prepoznali Damira Poljičaka?

glasova:

''Joe Cocker britanski je pjevač s američkom adresom. Ima specifičan način izražavanja i pjevanja, ali je uspio od svega toga stvoriti samog sebe'', objasnio nam je Damir Poljičak.

''Mislim da mi neće biti teško uklopiti se u takav način pjevanja. To je dosta blisko kazališnom činu kazivanja priče koje obuhvaća cijela pjesma.'', kaže ovaj akademski glumac.

Obrazi, usne i brada dodani su i kod radijskog i televizijskog voditelja Davora Dretara Dreleta koji postaje glumica i pjevačica – bezvremenska Cher.

Kroz dugu transformaciju prošao je i Matko Knešaurek koji je promijenio boju puti kako bi nalikovao Mel B iz najpoznatijeg ženskog benda Spice Girls.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju