Tko li se krije iza ove maske i je li riječ o kandidatu ili kandidatkinji showa 'Tvoje lice zvuči poznato'?

Vrijedne ruke naših šminkerica ponovno oduševljavaju! Od kandidata su napravili prave zvijezde, a ovaj tjedna najviše je posla bilo oko Damira Poljička kojeg ćemo vidjeti u liku Joe Cockera i Dreleta koji postaje Cher.

Kako bi Damir postao engleski pjevač osim protetike dobio je i novu frizuru. Na njegovoj glavi sutra ćemo vidjeti pola perike dok je druga polovica kose lijepljena iz ruke što iziskuje jako puno vremena.

Ankete

(6804) Jeste li prepoznali Damira Poljičaka?

Prikaži rezultate Ukupno135

''Joe Cocker britanski je pjevač s američkom adresom. Ima specifičan način izražavanja i pjevanja, ali je uspio od svega toga stvoriti samog sebe'', objasnio nam je Damir Poljičak.

''Mislim da mi neće biti teško uklopiti se u takav način pjevanja. To je dosta blisko kazališnom činu kazivanja priče koje obuhvaća cijela pjesma.'', kaže ovaj akademski glumac.

Obrazi, usne i brada dodani su i kod radijskog i televizijskog voditelja Davora Dretara Dreleta koji postaje glumica i pjevačica – bezvremenska Cher.

Kroz dugu transformaciju prošao je i Matko Knešaurek koji je promijenio boju puti kako bi nalikovao Mel B iz najpoznatijeg ženskog benda Spice Girls.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju