Večeras kreću individualni izazovi u kojima će se međusobno natjecati kandidati iz istog tima!

 Bliži se četvrtfinale 'Survivora', a kako u njemu ima mjesta samo za četvero kandidata iz svakog tima, došlo je vrijeme da se natjecanje zakomplicira i da se timski izazovi zamijene individualnima. Iako su kandidati dosad navikli da u izazove ulaze kao ekipa i natječu se protiv kandidata iz suprotnog tima, slijedi nagli preokret jer će se večeras po prvi put u poligonu natjecati protiv svojih timskih kolega. Budući da će pobjedu u 'Survivoru' odnijeti dva kandidata – jedan iz plavog, a drugi iz crvenog tima – natjecanje unutar istog tima pokazat će se tko je od preostalih igrača zaista najjača karika i tko zaslužuje nositi tu laskavu titulu.

Budući da plavi tim trenutno broji pet kandidata, a samo njih četvero može ući u četvrtfinale, već će ih večeras netko napustiti i pridružiti se ostalim članovima porote. Kandidati iz plavog tima večeras će u poligonu snage odmjeriti sa suigračima iz vlastitog tima, a onaj tko ostvari najviše bodova i pobijedi osvojit će ogrlicu imuniteta koja donosi stratešku prednost u četvrtfinalu, ali i odgovornost da na Plemenskom vijeću odabere drugog duelistu.

 

S obzirom na to da je crvene nakon posljednjeg duela napustila Maša, oni večeras neće proživljavati isti scenarij kao plavi tim jer već imaju formiran broj kandidata za četvrtfinale, ali će odigrati posebnu igru u kojoj će pobjednik osvojiti određene pogodnosti koje može iskoristiti već u četvrtfinalnom izazovu.

Kako će se kandidati snaći u individualnim izazovima i hoće li činjenica da se moraju natjecati protiv svojih timskih suigrača utjecati na njihov uspjeh te tko će biti najbolji i osvojiti moć da odredi tijek večerašnjih nominacija doznat će se večeras u 22.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju