Novi tjedan, novi izazovi za naše farmere...

S novim tjednom stigao je i mentor Joža na farmu kako bi farmerima zadao nove zadatke, a doveo je i majstore da poprave mlin kako bi farmeri mogli nastaviti sa svojom proizvodnjom. Ozren je pošao u obilazak farme s mentorom pokazati mu da su njegove primjedbe shvatili ozbiljno te se primili posla. „Stvarno ste me zadivili! Sad ste postali, čini mi se, farmeri!“, pohvalio ih je Joža.Pogledajte što je Matej rekao o pohvalama koje su farmeri dobili od mentora Jože: 
Nakon obilaska, mentor je s Ozrenom sjeo za stol te mu rekao kako će biti velika fešta na farmi te kao pravi domaćini, moraju prigodno ugostiti mještane koji će doći. Kako bi sve bilo na nivou, mentor je zadao brojne zadatke pa će tako farmeri osim klupica, zavjesa, morati napraviti i ukrase, te kolače za goste. „Ovaj nas tjedan čeka posla peko glave! Morate se kako god znate i umijete iskazati u kuhinji i na vani!“, poručio im je mentor. S druge pak strane, majstor za mlin nije bio zadovoljan zatečenim. „Mlin je u dosta lošem stanju. Pustili su mlin prije nego li se uopće smio pustiti. Treba dosta popravaka.“, zaključio je majstor.Jožine pohvale pozitivno su utjecale na farmere. „Smatram da smo okrenuli novi list i da je ovo novi početak te da ćemo sada davati sto posto od sebe u svim novim zadacima zato što ćemo se svaki tjedan nadati da će nas na kraju tjedna dočekati nešto veće i višeg do sada.“, zaključila je Edita, a Kristina je kazala da ih motivira dolazak ljudi i to što će imati svoje štandove.
Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju