Ne propustite!

Borilački magazin Lucky Punch sastaje se po prvi put ove godine u standardnoj postavi: Vlado Boban, Zelg Galešić i Igor Pokrajac. Tema je bezbroj s obzirom da u oktogon ulazi najveća superzvijezda slobodne borbe Conor McGregor.

Irac je nakon šest i pol godina dao uzvrat bivšem izazivaču za prvaka lake kategorije, Dustinu Poirieru, koji je u međuvremenu, od njihovog posljednjeg sudara, upisao 10 pobjeda i samo dva poraza.

Osim najave spektakularnog UFC-a 257 i brojnih tema vezanih uz njega, poseban naglasak biti će i na nevjerojatnoj predstavi Maxa Hollowayja protiv Calvina Kattara. Društvo iz studija ponudit će svoje prognoze vezane uz predstojeći UFC.

Bit će naravno govora i o dogovorenom uzvratu Francisa Ngannoua i Stipe Miočića, a domaća priča bit će ona o članu Cro Cop teama, Aleksandru Rakasu, jednim od trojice Hrvata koji će nastupiti na idućoj priredbi poljskog KSW-a.

''Prvi Lucky Punch ove godine obiluje zanimljivim temama te raspravama, analizama i prognozama vezanim najviše uz predstojeći UFC 257 u Abu Dhabiju. U drugom dijelu emisije otkrit ćemo i najbolje regionalne organizacije, a poseban naglasak bit će na mjerenju ljepote heroja našeg djetinjstva, Ralpha Macchija, poznatijeg kao 'Karate Kida'. Vjerujem da ćete uživati'', rekao je urednik i voditelj emisije Vlado Boban.

Emisija se emitira u srijedu od 20:30 sati na portalu gol.hr, a UFC 257 prenosit će se, atkođer na portalu, uživo sa subote na nedjelju, 24. siječnja od 4 ujutro. Snimka će se prikazati na Novoj TV istoga dana u večernjem terminu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju