Svi obožavatelji nove serije od ove subote u 12 sati imaju priliku pjesmu ''Drugo ime ljubavi'' u cijelosti poslušati i na službenom YouTube kanalu Nove TV.

Popularna serija ''Drugo ime ljubavi'' iz dana u dan okuplja sve veći broj gledatelja, a sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, fanovima serije se osim napete radnje, svidjela i naslovna pjesma.

Svi obožavatelji nove serije od ove subote u 12 sati imaju priliku pjesmu ''Drugo ime ljubavi'' u cijelosti poslušati i na službenom YouTube kanalu Nove TV. Pjesmu izvodi grupa Vigor na čelu s pjevačem Mariom Rothom, a autori pjesme su Vjekoslava i Tonči Huljić (Tonika/Campus).



Popularni glumci, atraktivne lokacije snimanja, napeti odnosi među likovima i brojni obrati privukli su gledatelje, a upravo je glazba ta koja je proteklih tjedan dana gledatelje uvela u uzbudljivu dramatiku prvih epizoda serije ''Drugo ime ljubavi''. ''S najavnom pjesmom koja predstavlja seriju, pogotovo u prva dva tjedna, vi morate nekako dati do znanja u nekih 30-ak sekundi o čemu se tu radi i to nije jednostavno'', objašnjava Tonči Huljić koji iza sebe ima bogato iskustvo s glazbom za serije. ''Velika mi je čast i zahvalan sam što je Tonči baš nekako mene pronašao, čuo i vidio u svemu tome'', izjavio je Mario Roth.

Cijeli intervju s Tončijem Huljićem i Mariom Rothom donosi današnji IN magazin, a premijeru naslovne pjesme s najatraktivnijim kadrovima iz popularne serije poslušajte već ove subote u podne na službenom YouTubeu Nove TV.
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju