Vatrene ponovo pratite u ponedjeljak na Novoj TV!

Iako nisu ostvarili željenu pobjedu, Hrvatska je još jednom bila uz Vatrene i bodrila ih kroz utakmicu protiv Austrije u novom izdanju natjecanja UEFA Lige nacija. Sinoćnja utakmica, koja se prenosila uživo na Novoj TV, prema neslužbenim rezultatima ostvarila je udio u gledanosti 45,5% tj. pratio ju je gotovo svaki drugi gledatelj.
Gledatelje je kroz igru u Gradskom vrtu vodio komentator Željko Vela, dok je Saša Lugonjić u studiju, zajedno s nogometnim stručnjacima Robertom Jarnijem i Aljošom Vojnovićem, prije i nakon utakmice detaljno analizirao postave reprezentacija i njihovu igru.


Reprezentacija Hrvatske nije se proslavila na startu nove Lige nacija izgubivši u petak u Osijeku od Austrije 3:0. No već u ponedjeljak 6. lipnja hrvatske nogometne reprezentativce očekuje nova utakmica protiv Francuske u Splitu. Odmah poslije Dnevnika Nove TV na rasporedu je posebna studijska emisija u kojoj će Saša Lugonjić ugostiti Roberta Jarnija i Aljošu Vojnovića. Utakmica na Poljudu počinje u 20:45, a igru na terenu komentirat će Željko Vela.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju