Kao jedna od natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama" na male ekrane vraća se Vlatka Pokos.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nakon nekoliko godina života u Kanadi odlučila se vratiti u Hrvatsku, za koju priznaje da joj je nedostajala, a osim povratka kući, jednu od najljepših Hrvatica veseli i novi projekt koji je pred njom.

Vlatka je kroz cijeli svoj život i karijeru postigla veliko scensko iskustvo koje će pokazati već od 6. ožujka na plesnom podiju Nove TV. Stoga je otkrila što za nju predstavlja ples.

„Ples je za mene izvor životne radosti i automatski reagiram na glazbu. I emotivno i fizički. Ples je jedan od najljepših načina za izražavanje emocija, i sretnih, i tužnih, i dramatičnih. Ples slavi i ljepotu ljudskog tijela i ljepotu emocija. Iako to javno gotovo nikad nisam ispoljavala, privatno sam oduvijek voljela plesati. Glazba je dio mene, oduvijek je bila, a ples onda dolazi prirodno. Ustvari, žalim što se nisam plesu profesionalno posvetila u puno većoj mjeri tijekom karijere. Ovo je za mene sjajna prilika da isprobam totalno drugačiji pristup plesu i upravo taj izazov je moj glavni motiv za sudjelovanje u ovom projektu. Oduševljena sam svojim plesnim partnerom i vjerujem da imamo odličnu kemiju kao par“, zaključila je Vlatka.

Do početka showa „Ples sa zvijezdama“ brojimo sitno, a Vlatka je u iščekivanju početka dio atmosfere s priprema podijelila sa svojim pratiteljima na Instagram Storyju.

Od samih početaka pojavljivanja na domaćoj javnoj sceni slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, čija ljepota ne blijedi.


„Moj nastup u 'Plesu sa zvijezdama' posvećujem svojoj mami, koja je imala jako težak život, a ja to ponekad nisam shvaćala. Zato želim posvetiti ovaj nastup svojoj mami i reći joj koliko je volim“, otkrila je Vlatka za DNEVNIK.hr.

Ne propustite prvu emisiju uživo, 6.ožujka na Novoj TV, a ''Ples sa zvijezdama'' pratite osim na novatv.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju