Serija "Kumovi" i "Dnevnik Nove TV" također među tri najgledanija formata prošlog tjedna!

Regionalni filmski megahit "Toma", koji je u nedjelju premijerno prikazan na Novoj TV, prikovao je gledatelje za male ekrane ostvarivši udio u gledanosti od 41%! Iako je filmski program Nove TV od početka godine prvi izbor gledatelja, o čemu svjedoči podatak da je 10 najgledanijih filmova 2022. godine emitirano upravo na Novoj TV, "Toma" je zasjeo na tron ljestvice kao uvjerljivo najgledaniji film na televizijskim ekranima u ovoj godini uopće, a njegovu dirljivu biografsku priču o životu pjevača Tome Zdravkovića u prosjeku je pratilo 520 tisuća gledatelja! Dozu zabave prošlog tjedna gledatelji su također potražili na Novoj TV, a njih gotovo 400 tisuća zabavljalo se uz nove nastavke humoristične serije "Kumovi" koji su ostvarili 30% udjela u gledanosti.

Uz filmski i zabavni program, "Dnevnik Nove TV", koji će uskoro kretati u novom terminu iz novog i vrhunski opremljenog studija, nastavlja nositi titulu najgledanije informativne emisije u zemlji koja je prošlog tjedna ostvarila 32% udjela u gledanosti, a s prosječnih 365 tisuća gledatelja zauzela je mjesto među tri najgledanija formata. Jedna od ključnih vijesti u tjednu koji je prethodio bila je smrt kraljice Elizabete II., a prve vijesti i reakcije iz svijeta gledatelji su mogli pogledati u Dnevniku Nove TV koji je u četvrtak, 8. rujna, ostvario 36% udjela u gledanosti te bio za 72% gledaniji od prvog konkurenta.

Nakon uspješnog prošlog tjedna, Dnevnik Nove TV i tekući je tjedan započeo izvrsnim rezultatima gledanosti, a u ponedjeljak, 12. rujna, pratilo ga je gotovo 37% gledatelja, što znači da je svaka treća osoba pred malim ekranima u terminu njegova emitiranja birala upravo Dnevnik Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju